top of page

Welkom op mijn site

Mijn naam is Imke Bonnamy.    

Als sportinstructeur (sinds 1992) kom ik veel mensen tegen met blessures en vragen over hun lichaam. Dit bracht mij op het idee om de opleiding voor sportmassage gaan doen.  Hierdoor kan ik mensen helpen om blessures te voorkomen, te behandelen en meer te bieden dan ik in mijn eigen lessen al doe. 

Mijn praktijk is een mooie plek om te behandelen.

 

Als je last van stijve spieren, vermoeide armen, benen of rug hebt door sporten of door je dagelijkse activiteiten, dan is het tijd voor een sportmassage. Want deze kan je helpen deze klachten te verminderen.

Een sportmassage kun je voor, tijdens of na een inspanning laten uitvoeren. Voor het sporten pas ik een stimulerende massage toe om de spieren voor te bereiden op de prestatie. Na afloop van je sportprestatie is de massage ter ontspannning, om te herstellen en om de afvoer van afvalstoffen te bevorderen. Sportmassages worden uitgevoerd met een beetje olie op de blote huid. Je zit of ligt hierbij op een massagebank.

Wat kun je nog meer verwachten van een sportmasseur?

  • Inspectie van je lichaam

  • Functietesten van spieren en gewrichten

  • Tapen en bandageren ter ondersteuning bij je sportactiviteit

  • Advies over training, voeding, kleding en blessurepreventie.

 

Ben je een niet sporter?

Ook dan kan een sportmassage zinvol zijn, bijvoorbeeld bij een vastzittende schouder of stijve nek, vermoeide armen en benen of als je last hebt van je onderrug. Of gewoon lekker ontspannen en even relaxen en de tijd voor jezelf nemen. 

 

bottom of page